perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tumma, tummempi, musta

Mie oon ihastunut liitutaulumaaliin. Liitutaulumaaleja löytyy monilta valmistajilta, mutta miun pensseliin on päätynyt enimmäkseen Bilteman myymää liitutaulumaalia. Mahtava maali, jolla on voinut sutia vaikka ja mitä! Hintakin on opiskelijabudjettiin kohdillaan.

Tämä ihana pieni koppa löytyi muutamalla eurolla kirppikseltä ja sitä oli edellinen omistaja jo hieman tuunannut. Jätin sivuille vanhat maalit näkyviin ja muut osat saivat ylleen mustaa. Tässä on mukava kesällä kiikutella puutarhatyökaluja kukkapenkistä toiseen :)


Löytö oli myös ullakolta löytyneet ihanat vanhat taulunraamit! Ne olivat rapistuneet ja parhaat päivänsä nähneet. Raameissa oli kuitenkin todella kauniit veistokselliset muodot, paljon persoonallisia yksityiskohtia. Eipä muuta kun maalia muutama kerros pintaan ja peili raameihin. 
Miltäs näyttää? Mie tykkään todella paljon! 


Keittiön seinälle päätyi kotitaidetta puulusikoista, teräksisestä lautasesta, maalista ja juuttinarusta. Hylätyt esineet koristavat keittiön seinää omalla erikoisella tavallaan.


Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä vanhan ikkunan uudelleen käyttöä!
Ikkunan taakse valkoiseksi maalattua vaneria, että kontrastit saadaan kohdilleen ja koristeiksi ruutujen sisälle pääsivät vanhat teräksiset lautaset ja kaarnasta veistellyt sydämet <3


Soon perjantai ja viikonloppu edessä. Viikonlopun projektina on vanhan matkalaukun fixaaminen silmää miellyttävämpään kuosiin.
Testailen itselle entuudestaan tuntematonta maalia, suopi nähdä mitä tuleepi.

Tää toivottelee oikein ihanaa viikonloppua!

-Tuikku-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti